Новини

20 Травня, 2019 р., 15:40
На Уманщині розпочинає діяльність новий інвестор – ТОВ «ЕНЕРГО ІМПУЛЬС УКРАЇНА». З його керівництвом сьогодні, 20 травня, провів зустріч голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко. Зокрема, був присутній засновник товариства Сергій Донський, а також голова Ладижинської об'єднаної територіальної громади Сергій Цоколенко і староста села Колодисте Микола Брижатий.
20 Травня, 2019 р., 12:54
Президент України Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання. Про це він сказав у своїй інавгураційній промові 20 травня у Києві, під час урочистого засідання парламенту.
20 Травня, 2019 р., 12:52
    З настанням грозового періоду в РЕМ  та споживачів електричної енергії які мають власні розподільчі мережі  виникає потреба захисту електричних мереж і обладнання від атмосферних перенапруг. 
20 Травня, 2019 р., 11:54
20 травня у Києві, під час урочистого засідання Верховної Ради, новообраний Президент України Володимир Зеленський склав присягу як Глава держави. Клятву він проголосив, поклавши руку на Конституцію України та Пересопницьке Євангеліє.
17 Травня, 2019 р., 16:10
Щорічно рятувальники Черкащини проводять чемпіонат першості області серед підрозділів ДСНС та юнацьких команд на честь Олексія Жирного, який загинув під час виконання свого професійного обов’язку. Кубок, що носить його ім’я, став своєрідним еталоном професіоналізму, сили та мужності для кожного спортсмена-рятівника.
17 Травня, 2019 р., 16:05
17-20 травня надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека, у східних районах області висока (4 класу).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь