Новини

17 Травня, 2019 р., 16:05
17-20 травня надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека, у східних районах області висока (4 класу).
17 Травня, 2019 р., 15:52
Поліпшення стану навколишнього природного середовища можливо досягти шляхом виваженого планування природоохоронних заходів та ефективного освоєння коштів бюджетів усіх рівнів, кажуть в управлінні екології та природних ресурсів ЧОДА.
16 Травня, 2019 р., 16:58
Аграрії Уманщини наближаються до завершення весняно-польових  робіт, які розпочалися 15 лютого з підживлення озимих зернових культур, площі яких по підприємствах усіх форм власності під урожай 2019 року складають 14,7 тис. га  та озимого ріпаку 3,3 тис га.
16 Травня, 2019 р., 16:50
Цілодобова робота пунктів габаритно-вагового контролю підвищить ефективність та результативність їхнього функціонування. Про це сказав перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький. Він спільно з фахівцями профільних структурних підрозділів та організацій оглянув роботу пересувного пункту на автодорозі Н-16 «Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань», км 40+170, КП “Руська Поляна”. Тут, зокрема, говорили про потребу енергозабезпечення та освітлення в темну пору доби цього майданчика, а також у цілому всіх функціонуючих у регіоні пунктів.
16 Травня, 2019 р., 16:46
Питання щодо сприяння служби зайнятості у працевлаштуванні, побудові вдалої кар’єри молоді коментує директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко:
16 Травня, 2019 р., 16:42
Постановою  Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 „Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі” внесено зміни у призначенні  житлової субсидії на житлово-комунальні послуги та пільги з 1 травня 2019 року. 
16 Травня, 2019 р., 16:33
Президент України Петро Порошенко переконаний, що саме мова є тією базою, фундаментом, на якому будуються нації і держави, і Україна не є виключенням. Глава держави підписав закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної».
16 Травня, 2019 р., 16:04
Ці травневі дні насичені і піднесеними, і сумними для українців датами, але такими, які водночас демонструють непростий шлях України до своєї незалежності. 18 травня – День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу, 19 травня – День пам'яті жертв політичних репресій. Також 18 травня відзначається День Європи, а сьогодні – 16 травня – День вишиванки. Здається, у близькості цих днів – щось глибоко символічне: і споконвічні мрії українців про добре майбутнє, і їхні великі жертви заради цього, і демонстрація своєї етнічної ідентичності. Усе це вилилося урочистими зборами-флешмобом працівників державних установ Уманщини біля погруддя Тарасу Шевченку в селі Родниківка за участі першого заступника голови Уманської райдержадміністрації Сергія Жорницького.
16 Травня, 2019 р., 13:48
Народ стає нацією, коли здатен себе ідентифікувати. Один із найкрасивіших способів, якими українець може самовизначитися – одягнути вишиванку. Адже це не просто продукт нашої матеріальної культури, а етнографічна риса, в якій з роду-віку предки зашифровували код нації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь