Новини

30 Жовтня, 2017 р., 18:45
27 жовтня вібулася 23 позачергова сесія Уманської районної ради. Участь у її роботі взяв голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, сільські та селищний голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради.
30 Жовтня, 2017 р., 18:31
Стратегія розвитку району відображає нові цілі та визначає шляхи його розвитку у майбутньому. Надзвичайно важливим у цьому плані є досягнення чіткого консенсусу між жителями у питаннях, пов'язаних з баченням мети довгострокового розвитку району та його стратегічних пріоритетів.
27 Жовтня, 2017 р., 17:37
За даними Черкаського обласного гідрометцентру на Черкащині погіршаться погодні умови.
26 Жовтня, 2017 р., 17:10
Сьогодні, 26 жовтня, на території села Берестівець відбулася непересічна подія. За ініціативи  Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та за підтримки керівника ТОВ «Берестівець» Василя Чекаленка було відкрито постійно діючий консультативний пункт обслуговування громадян.
26 Жовтня, 2017 р., 16:40
Голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко взяв участь у засіданнях бюджетної комісії та Президії районної ради, які відбулися сьогодні, 26 жовтня.
26 Жовтня, 2017 р., 15:45
25 жовтня в адміністративній будівлі по вул. Залізняка, 2а відбулося засідання постійно діючого зонального навчального семінару для суб’єктів нормотворення (представників районних державних адміністрацій та їх структурних підрозділів, відповідальних за додержання законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів) Уманської, Христинівської та Тальнівської районних державних адміністрацій.
26 Жовтня, 2017 р., 11:12
На сьогодні Україна перебуває в процесі реформування системи державного управління. Керівництво держави має на меті сформувати новий тип держави, орієнтованої на задоволення потреб громадян. Успішність реформування та підвищення конкурентоспроможності країни можна досягти за рахунок підвищення відкритості, прозорості та ефективності діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування, забезпечення надання публічних послуг та провадження заходів з підвищення якості життєдіяльності кожної громади України. А це потребує глибокої модернізації органів влади та широкого застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. За ініціативи Агенції інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності з 25 жовтня 2017 року стартує реалізація проекту “SMART ГРОМАДА – СТВОРЮЄМО РАЗОМ!” з метою створення сучасної моделі управління на засадах передових знань та впровадження сучасних інформаційних технологій, для створення комфортного середовища, підвищенні якості послуг, прозорості та відкритості влади, партнерства з бізнесом, активізації участі мешканців у процесах розвитку громад України та формуванні нової політики. У межах цього проекту переможцями стануть та увійдуть до першого етапу реалізації - 20 громад, які першими заповнять анкети та нададуть відповідну інформацію з 25 жовтня 2017 року по 03 листопада 2017 року. В рамках проекту буде проведено 12 тематичних вебінарів, створені та передані інструменти, які матимуть на меті:
25 Жовтня, 2017 р., 14:17
21 жовтня 2017 р. в селі Іванівка ДЮКФП провів 25 комплексні навчально-виховні заходи з футболу «Шкіряний м’яч» серед юнаків Уманського району 2004 року народження і молодших. За команду хлопців могли грати і дівчата, на рік старші за віком, згідно Регламенту змагань. Участь у заході брало 10 команд: Колодистенська, Паланська, Дмитрушківська, Родниківська, Старобабанівська, Городецька, Іванівська, Городницька, Бабанська ЗОШ та Собківський НВК. За результатами ігор, у трьох групах визначено фіналістів:
25 Жовтня, 2017 р., 14:15
З метою виявлення, узагальнення і поширення досвіду роботи кращих педагогічних працівників, стимулювання творчої праці вчителів, підвищення їх професійної компетентності було проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018». Даний конкурс в районі проходить уже двадцять четвертий раз. У цьому році учителі брали участь у чотирьох номінаціях – українська мова та література, фізика, фізична культура, німецька мова.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь