Новини

22 Листопада, 2017 р., 09:11
21 листопада на території села Дубова відбувся загальнорайонний мітинг-реквієм, присвячений четвертій річниці відзначення Дня Гідності та Свободи. Метою запровадження пам’ятної дати є віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
21 Листопада, 2017 р., 17:45
Грип - це гостре інфекційне захворювання з аерозольним шляхом передачі збудника, яке характеризується коротким інкубаційним періодом (від 10-12 годин до 7-ми діб),  лихоманкою, симптомами інтоксикації та враженням респіраторних шляхів з великою частотою виникнення ускладнень. Захворювання, спричинене вірусом, вражає передусім молоде працездатне населення, в тому числі вагітних. Також у групі ризику маленькі діти та особи похилого віку, для яких характерні високі показники щодо виникнення ускладнень та смерті. Ускладнюється перебіг захворювань у разі наявності супутніх серцево-судинних захворювань, захворювань органів дихання, цукрового діабету, ослабленої імунної системи, ожиріння тощо.
20 Листопада, 2017 р., 17:13
18 листопада 2017 р. в м. Умань ДЮКФП проводив 25 комплексні навчально-виховні заходи з  шахів серед школярів Уманського району.
17 Листопада, 2017 р., 12:07
Президент Петро Порошенко підписав Указ №361/2017 «Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!». Указ сприятиме формуванню правової культури та свідомості у суспільстві, підвищенню рівня знань громадян щодо механізмів захисту своїх прав.
16 Листопада, 2017 р., 16:52
21 листопада 2017 року у місті Умань, Черкаської області відбудеться семінар «Високоолеїновий соняшник: як бути успішним у вирощуванні соняшнику й отримувати максимальну маржу від виробництва», організований асоціацією "Український клуб аграрного бізнесу" за підтримки компанії DowSeeds.
16 Листопада, 2017 р., 16:30
З нагоди Дня працівників сільського господарства відбулися урочистості в закладі, який готує спеціалістів аграрної сфери та займається розробкою нових технологій в агровиробництві – Уманському національному університеті садівництва.
16 Листопада, 2017 р., 10:13
23 листопада 2017 р. у м. Києві в готелі «Прем’єр Палац» Держенергоефективності проводитиме широкомасштабний спеціалізований публічний захід - IX Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Відновлювана енергетика та енергоефективна модернізація промисловості».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь