Новини

20 Жовтня, 2017 р., 12:12
19 жовтня голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко побував з робочим візитом у селі Берестівець. Він ознайомився з роботою школи, дитячого садочка, будинку культури, сільською радою та іншими закладами соціальної сфери, відзначивши розвинену інфраструктуру усіх необхідних для функціонування населеного пункту об’єктів та комфортного проживання людей.
19 Жовтня, 2017 р., 16:24
18 жовтня головою Уманської райдержадміністрації Євгенієм Данченком спільно з головою районної ради Оксаною Супрунець, за участі начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентини Мовчанюк та сільського голови с. Свинарка Миколи Гончарука проведено зустріч з жителями даного населеного пункту, які у 2010 році передали свої земельні паї в оренду ТОВ «Згода».
19 Жовтня, 2017 р., 16:22
З метою планування, підготовки та проведення евакуації у разі виникнення надзвичайних ситуацій на території району Уманською районною комісією з питань евакуації розроблений план евакуації населення, культурних та матеріальних цінностей, органами місцевого самоврядування району утворені збірні та приймальні пункти евакуації. Керівний склад евакуаційних органів щорічно проходить функціональну підготовку на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області та Уманських курсів 3 категорії.
19 Жовтня, 2017 р., 16:20
Сьогодні, 19 жовтня, в малому залі приміщення управління агропромислового розвитку під головуванням голови райдержадміністрації Євгенія Данченка проведено засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Уманській райдержадміністрації.
18 Жовтня, 2017 р., 16:25
17 жовтня у приміщенні Уманської районної державної адміністрації відбулося виїзне засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Омаргалієва Костянтина Сапартаєвича щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на військових об’єктах, дислокованих на території області.
18 Жовтня, 2017 р., 11:28
Перші декілька авторизованих електронних майданчиків публічних закупівель вже можуть проводити електронні аукціони із закупівлі енергосервісу для проведення заходів з енергоефективності у бюджетних установах.
18 Жовтня, 2017 р., 10:33
Останніми роками епізоотична ситуація з африканської чуми свиней (далі – АЧС) на території України залишається вкрай складною. Дедалі частішими є спалахи даного інфекційного захворювання тварин у різних областях нашої країни. Це загрожує не лише розвитку галузі свинарства, а й в цілому сільському господарству, економіці та продовольчій безпеці України.
17 Жовтня, 2017 р., 17:00
11 жовтня Уманська районна центральна бібліотека взяла участь у ярмарку інноваційних проектів бібліотек «Від ідеї до втілення», що відбувся на базі КЗ «Черкаська обласна універсальна наукова бібліотека імені Тараса Шевченка» Черкаської обласної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь