Новини

24 Жовтня, 2017 р., 17:00
Сьогодні, 24 жовтня, голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко взяв участь у шостому засіданні Ради регіонального розвитку, яке відбулось у м. Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка.
24 Жовтня, 2017 р., 16:54
20 жовтня в місті Умань відбулась науково-практична конференція «ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ», організована головним лікарем Уманського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександром Новаківським та головним спеціалістом з сімейної медицини Управління охорони здоров’я Тамілою Крикливою.
24 Жовтня, 2017 р., 16:40
Сьогодні, 24 жовтня, в малому залі приміщення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації відбувся виїзний семінар-навчання з питань охорони праці та профілактики травматизму на тему: «Безпечні та здорові умови праці. Забезпечення належної культури виробництва на підприємстві, як обов’язок роботодавця», за участі управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та управління Держпраці у Черкаській області.
24 Жовтня, 2017 р., 16:02
Черкаська обласна державна адміністрація та Уманська районна державна адміністрація висловлює щиру подяку за надану гуманітарну допомогу жителям міста Авдіївка Донецької області директору НДП «Софіївка» Косенку Івану Семеновичу та директору ДП «Звенигородське лісове господарство» Проценку Анатолію Петровичу за надання саджанців різних порід дерев.
24 Жовтня, 2017 р., 11:01
Напевне, кожна людина у своєму житті зіштовхується із серцево-судинними та судинно-мозковими порушеннями. Вікові зміни органів і тканин, обмінні порушення призводять до гіпертонії, гіпертрофії міокарду, інфарктів, інсультів, серцевої недостатності, атеросклерозу судин та іншого, що скорочує життя і викликає цілий ряд обмежень. Ці явища настільки стрімко наростають і молодіють, що навіть Всесвітня Організація Охорони здоров'я підняла тривогу.
23 Жовтня, 2017 р., 16:08
Соціальний захист дітей є предметом постійної уваги служби у справах дітей, яка разом з іншими державними структурами та органами виконавчої влади займається вирішенням питань дитинства в районі і працює над реалізацією основних законодавчих документів: законів України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства», «Про попередження насильства в сім’ї», інших законодавчих актів.
23 Жовтня, 2017 р., 12:09
У III кварталі 2017 року ще 688 домогосподарств віддали перевагу електроенергії з енергії сонця, що на 42% більше порівняно з II кварталом цього року.
23 Жовтня, 2017 р., 11:04
Головні організатори акції під Парламентом показали, що їх формальні вимоги були лише димовою завісою, а реальний план їх дій – це дестабілізація ситуації в Україні, наголосив Президент Петро Порошенко під час відвідування 10 мобільного прикордонного загону Державної прикордонної служби України.
20 Жовтня, 2017 р., 16:19
Верховна Рада ухвалила урядовий законопроект щодо медичної реформи, яка стартує вже з наступного року. Реформа передбачає запровадження нової моделі фінансування системи охорони здоров’я – перехід від фінансування медзакладів згідно кошторису до оплати державою фактично наданої медичної допомоги конкретній людині. «Гроші йтимуть за пацієнтом» – людина звертається в медичний заклад, до конкретного лікаря за допомогою, а держава перераховує кошти в медзаклад, в якому працює лікар, або безпосередньо лікарю, якщо він має власну практику.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь