Новини

08 Листопада, 2017 р., 12:53
    7 листопада в адміністративній будівлі управління агропромислового розвитку райдержадміністрації відбулась робоча нарада голови райдержадміністрації Данченка Є.М. з сільськими (селищним) головами. На нараді розглядались питання надання земельних ділянок учасникам АТО; використання коштів районного та місцевих бюджетів району на соціально-економічний розвиток протягом звітного періоду 2017 року; стан водопостачання, вуличного освітлення та утримання доріг населених пунктів району в зимовий період та передавання документів юридичних осіб (сільських рад), що реорганізуються відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».
06 Листопада, 2017 р., 17:30
У неділю, 5 листопада, осінь подарувала гарний день, ніби знала що на    Уманщині буде свято футболу. Дійсно, свято було, і вдалося воно на славу. Передувало йому тривала боротьба, яка розпочалася між п’ятнадцятьма командами ще 30 квітня 2017 року. Саме стільки футбольних колективів виявило бажання позмагатися за чемпіонство у першості Уманського району з футболу в 2018 році. Команди поділили на дві групи і вони протягом квітня-вересня визначали найкращих у своїх групах.
06 Листопада, 2017 р., 12:59
Працівник соціальної сфери – людина, якій щодня доводиться зустрічатися з тими, хто так чи інакше потребує підтримки і допомоги: чи то задекларованих державних соціальних гарантій, чи й просто чуйного слова, потрапивши в непросту життєву ситуацію. В будь-якому випадку робота в соціальній сфері надзвичайно потрібна, і разом з тим – під силу не кожній людині. Сьогодні цей труд поціновується на загальнодержавному рівні, про що свідчить введення з 1999 року в календар дня працівників соціальних служб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь