Новини

10 Серпня, 2021 р., 09:17
Платформа Енергоефективності пройшла всі етапи тестування та переведена у режим вільного доступу. Ресурс містить всю необхідну інформацію про реформу енергоефективності, інструменти для проведення заходів з енергоефективності у різних сферах, а також базу знань для навчання профільних спеціалістів. Про це повідомив генеральний директор Директорату енергоефективності Мінрегіону Дмитро Петрунін.
09 Серпня, 2021 р., 10:57
7 серпня на межі Вінницької та Черкаської областей делегація у складі першого заступника Уманської районної державної адміністрації Анатолія Риженка, голови Христинівської міської ради Миколи Наконечного, заступника голови з питань діяльності виконавчих органів Олега Бричука, представника Конгресу Українських Націоналістів Ярослава Балановського, громадського діяча Валерія Костюка, керівників структурних підрозділів та активістів Христинівської громади зустрічали марафонців незвичайного надмарафонського пробігу до Дня Незалежності.
09 Серпня, 2021 р., 09:28
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Черкаської області 6 серпня ознайомився з ходом ремонту перехрестя автомобільних доріг загального користування державного значення Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань км 39+781 та Р-10 /Р-09/ — Черкаси — Чигирин — Кременчук км 78+144 і автомобільної дороги місцевого значення О 241719 /Н16/ – Черкаси.
06 Серпня, 2021 р., 14:04
Пора жнив – особливий пожежонебезпечний період у сільськогосподарському виробництві. Зазвичай роботи потрібно виконувати у стислі терміни, тому інтенсивність і складність праці максимально зростає. Крім того, погодна ситуація досить складна. Температура повітря висока, а дощів практично немає. У зв'язку зі спекою рівень пожежної небезпеки дуже високий.
05 Серпня, 2021 р., 12:33
Роботи з утеплення та заміни покрівлі тривають у ліцеї. Їх проводять у межах  програми Президента «Велике Будівництво». Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко перевірив хід робіт.
05 Серпня, 2021 р., 08:12
Комісія з присудження обласної премії молодим науковцям визначила 10 вчених та колективів вчених Черкащини, які отримуватимуть обласну премію молодим науковцям. Загалом на розгляд комісії з присудження обласної премії надійшло 20 пропозицій від 6-ти закладів вищої освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь