Новини

30 Липня, 2021 р., 13:08
   На сьогодні одним із найганебніших явищ, які існують у сучасному світі є торгівля людьми. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність.
30 Липня, 2021 р., 09:40
Визначено шість пріоритетних завдань для законодавчого забезпечення реформи децентралізації. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад та Нацради реформ. Захід відкрив Президент України Володимир Зеленський, участь взяли — Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, голова Офісу Президента Андрій Єрмак, заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко, представники місцевих і регіональних влад.
30 Липня, 2021 р., 09:38
Триває поточний середній ремонт трьох ділянок загальною протяжністю понад 10 км автодороги державного значення Т-02-02 Могилів-Подільський – Ямпіль – Бершадь – Умань в Уманському районі. Роботи з ремонту автодороги проводяться біля сіл Полянецьке, Громи, Кочержинці, Томашівка та Юрківка, інформують в САД області.
29 Липня, 2021 р., 16:58
Продовжуються роботи із капітального ремонту ділянки автодороги Н-02 /М-06/-Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка на обході міста Канева на ділянці км 519+736 – км 523+336. Про це інформують в САД області.
29 Липня, 2021 р., 16:56
Наступного року за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» стартує програма оновлення обласних лікарень. З державного бюджету планується витратити орієнтовно 20 млрд гривень на реконструкцію обласних лікарень для дітей і дорослих.
29 Липня, 2021 р., 16:54
Програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» дала старт масштабному оновленню соціальної інфраструктури. За 500 днів програми зроблено і введено в експлуатацію 575 об’єктів, розповів заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко під час всеукраїнського форуму «Україна 30. Децентралізація».
29 Липня, 2021 р., 08:36
Ціни на електроенергію для населення з 1 серпня залишаються 1,68 грн за кВт-год. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь