Новини

27 Серпня, 2021 р., 11:32
«Центри безпеки» у територіальних громадах об‘єднають функції посилення громадської безпеки, захисту від пожеж та надзвичайних ситуацій і надання екстреної меддопомоги. Мета — цілодобове реагування на запит про екстрену допомогу у проміжок часу до 20 хвилин. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час наради у Міністерстві внутрішніх справ України.
27 Серпня, 2021 р., 11:28
Талановиті діти з усієї області виступили разом із зірками українського шоу-бізнесу в межах “Дитя ЧЕ Concert”. Захід мав благодійну мету.
25 Серпня, 2021 р., 17:07
На Золотоніщині завершили ще один дорожній об’єкт. Ідеться про ремонт ділянки в 6 км на автодорозі Т-24-09 /М-03/ – Драбів – Золотоноша. Розташована вона в селі Шрамківка. 
25 Серпня, 2021 р., 16:15
Закон про цифрові паспорти в Дії набирав чинності. Україна — перша держава у світі з цифровими паспортами, які мають таку ж юридичну силу, що й паперові документи. Відтепер ніхто не матиме права не приймати Дію. У застосунку доступні ID-картка та біометричний закордонний паспорт. Тепер ви можете користуватися ними будь-де на території України. Це один із головних кроків на шляху України до режиму “без паперів”. 
25 Серпня, 2021 р., 13:01
День Незалежності України – це особливе свято для тих, хто кував нашу державність на полі брані, проливаючи кров, відстоював рідну землю від ворожої навали. 30 років в історичному вимірі проміжок часу невеликий, але для нашої країни, яка віками страждала в неволі, виборюючи самостійність – це 30-та річниця здійснення мрії багатьох поколінь, за яку вони не пожаліли найдорожчого – власного життя.
24 Серпня, 2021 р., 18:31
Шановні пані та панове! Високоповажні гості України! Наші брати, наші партнери, наші друзі! Шановні громадяни України! Дорогий український народе!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь