Новини

29 Липня, 2021 р., 08:34
Одним із важливих завдань на 2021 рік є удосконалення форм міжмуніципального співробітництва. Про це під час Форуму «Україна 30» повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. Зокрема, очільник Мінрегіону відзначив проєкт «DNISTER CANYON» як приклад успішного співробітництва громад.
29 Липня, 2021 р., 08:32
У рамках програми Президента України #ВеликеБудівництво розпочалися роботи із відновлення обходу міста Звенигородка на автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань. Ремонтні роботи проводяться на ділянці протяжністю 12,5 км від повороту на село Михайлівка і до перетину автодоріг Н-16 та Р-04.
29 Липня, 2021 р., 08:30
Конкурсна комісія МОН відібрала 62 заклади професійної освіти, які цьогоріч отримають кошти на облаштування нових або дооснащення раніше створених навчально-практичних центрів. До переліку увійшов і ДНЗ «Жашківський аграрно-технологійний професійний ліцей».
29 Липня, 2021 р., 08:29
Дороги, які будують в Україні у рамках державно-приватного партнерства, не передбачають стягування плати за проїзд. Водночас держава веде діалог з інвесторами щодо розвитку доріг на умовах концесії, заявив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.
29 Липня, 2021 р., 08:23
В Україні цього року в межах різних програм реалізується понад тисячу інфраструктурних проектів, і держава готова надавати підтримку новим ініціативам місцевої влади, щодо яких буде якісно підготовлена вся необхідна документація. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час участі у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Децентралізація», що триває в Києві.
28 Липня, 2021 р., 15:41
Нова система місцевого самоврядування має формуватись на засадах децентралізації. А також — згідно положень Європейської Хартії місцевого самоврядування, головна ідея якої полягає в ефективному розв’язанні проблем саме  на місцях. Про це зазначив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час виступу на форумі «Україна 30. Децентралізація».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь