Новини

02 Серпня, 2021 р., 16:19
«Укравтодор» вводить нові правила в рамках Державних будівельних норм (ДБН). Це повинно значно поліпшити безпеку на українських дорогах. Розвиток дорожньої галузі вимагає оновлення Державних будівельних норм, зокрема в в напрямку підвищення безпеки учасників дорожнього руху.
02 Серпня, 2021 р., 14:26
Розпочався конкурс із відбору проєктів, які зможуть отримати фінансування в межах реалізації програми DanidaBusinessFinance в Україні. Йдеться про ініціативи, спрямовані на модернізацію місцевої інфраструктури. Про це повідомив заступник Міністра розвитку громад та територій України Ігор Корховий.
02 Серпня, 2021 р., 13:06
Стартував серпень, який вгамовує спеку своїх. Ночі темніють і стають все тривалішими, а в атмосфері вже відбулася перебудова: меридіональні процеси змінилися на зональні, а це значить, що найближчий тиждень переважатиме циклонічний характер погоди і «частими гостями» будуть грозові дощ, місцями з градом та шквалами 15-20 м/с, відзначає начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.
02 Серпня, 2021 р., 12:18
Мінцифра запустила платформу Дія.Цифрова громада в тестовому режимі. Це база знань для відповідальних за цифровізацію у всіх органах місцевої влади — CDTO. Це заступники з цифрової трансформації, які поступово з’являються в кожному місті та громаді. Платформа Дія.Цифрова громада систематизує матеріали для CDTO на місцях. Тут містяться рекомендації щодо впровадження цифрових інструментів, план цифрової трансформації, алгоритми та нормативно-правові документи, які можуть знадобитися CDTO в регіонах для ефективного впровадження цифровізації.
02 Серпня, 2021 р., 08:29
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост». Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь