Новини

15 Червня, 2021 р., 12:41
Україна сьогодні ближча до отримання Плану дій щодо членства (ПДЧ) в НАТО, ніж будь-коли. Про це Президент Володимир Зеленський сказав у спільному інтерв’ю Agence France-Presse, Reuters та Associated Press.
15 Червня, 2021 р., 12:40
Національна експертна група з питань імунопрофілактики рекомендує, якщо вагітна має високий ризик захворіти на COVID-19, наприклад жінка працює в ковідній лікарні та/або має супутні захворювання, вона може обговорити можливість вакцинації з лікарем.
15 Червня, 2021 р., 12:26
15-16 червня в Черкаській області та м. Черкаси очікуються грози, при грозах град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності, ЖОВТИЙ) – інформує Черкаський обласний центр з гідрометеорології.
14 Червня, 2021 р., 16:10
З 5 по 8 червня тривала імунізація працівників сфери освіти Уманського району вакциною від компанії Pfizer-BioNTech. Відповідно до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники освіти є пріоритетною групою захисту.
14 Червня, 2021 р., 08:56
Щороку 5,5 млн українців отримують листки непрацездатності, які обходяться державі у понад 18 мільярдів гривень. А частина з них видавалася людям, які були насправді здоровими.
14 Червня, 2021 р., 08:52
Виділення 800 млн гривень для фінансування перших проєктів «25 спортивних магнітів», які втілюють у межах  програми «Велике будівництво», уже схвалив бюджетний комітет Верховної Ради. З-поміж відібраних проєктів – спортивний комплекс в Умані.
14 Червня, 2021 р., 08:48
Голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук разом з робочою групою з військово-патріотичної та військово-спортивної підготовки координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання РДА обговорили питання запуску в цьому році військово-патріотичного табору для вишколу дітей.
11 Червня, 2021 р., 16:44
Сьогодні голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Микащук долучився до свята "Останнього дзвоника" у Дмитрушківському ліцеї Дмитрушківської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь