Новини

01 Червня, 2021 р., 16:17
Щороку День захисту дітей стає можливістю проявити більше уваги до найбільш незахищеної категорії дітей та подарувати їм радісні моменти життя.
01 Червня, 2021 р., 15:13
Захист дітей – звісно, справа кожного дорослого, але поліцейських – ще й професійна, адже діти з народження є повноцінними громадянами держави з усіма відповідними правами. Тож з нагоди Дня захисту дітей поліцейські Уманщини організували нетиповий для суворої служби захід –  свято для дітлахів.
01 Червня, 2021 р., 14:35
Поряд із будівництвом нового дорожнього покриття в рамках ініціативи Президента України «Велике будівництво», виконується і дрібний поточний ремонт автошляхів. 
27 Травня, 2021 р., 17:01
Сьогодні стартував проєкт, ініційований головою Уманської райдержадміністрації Ігорем Миклащуком – День громади. Першовідкривачем стала Паланська територіальна громада, яка в селі Берестівець презентувала себе представникам інших громад Уманського району.
26 Травня, 2021 р., 17:48
Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення права громадян на доступ до державної реєстрації актів цивільного стану у зв'язку з укрупненням територіальних громад» № 1427-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 29 квітня 2021 року.
26 Травня, 2021 р., 17:46
Урядом прийнято постанову про затвердження Порядку розподілу бюджетних призначень на заходи, пов'язані з вакцинацією населення і запобіганням поширенню хвороби COVID-19.
26 Травня, 2021 р., 17:44
Сьогодні в Україну прибуло 117 тисяч доз РНК-вакцини Comirnaty (Комірнаті). Її розроблено німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь