Новини

11 Червня, 2021 р., 09:43
Триває капітальний ремонт автодороги Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша на ділянці км 0+000 – км 8+000. Ремонт ділянки проводять від початку автошляху М-03 Київ – Харків – Довжанський у Київській області і до селища Шрамківка.
11 Червня, 2021 р., 09:39
В Україні добігає кінця проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Після проведення тестування розпочинається наступний етап – визначення і оголошення результатів зовнішнього оцінювання.
11 Червня, 2021 р., 09:18
Особа є повністю вакцинованою тільки після введення 2-ї дози вакцини для кількадозних вакцин – саме ними вакцинують в Україні.
11 Червня, 2021 р., 09:17
Із 9 червня на всій території України діє зелений рівень епідемічної небезпеки, тому Міністерство охорони здоров’я розглядає можливість пом’якшити карантинні обмеження. Про це заявив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко на засіданні Уряду.
10 Червня, 2021 р., 17:45
Більше спорту – тільки на користь! В Уманському районі вперше організовано турнір на «Кубок голови Уманської райдержадміністрації», приуроченого до Дня молоді. Ініціатором став, відповідно, голова РДА Ігор Миклащук, який має прагнення популяризувати спорт серед населення. Відбіркові тури пройшли 9 червня.
10 Червня, 2021 р., 16:45
Роль сімейних лікарів переоцінити важко, адже сімейна медицина – єдиний вид медичної допомоги, що стосується кожного. Саме до них ми звертаємося найперше, коли маємо негаразди зі здоров’ям. Щоб стимулювати професійний ріст сімейних лікарів та віддячити їм за нинішню плідну працю, голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук ініціював проведення першого в районі конкурсу «Кращий сімейний лікар Уманщини – 2021». Фінальний етап відбувся сьогодні, 10 червня, на базі Уманського медичного коледжу.
09 Червня, 2021 р., 09:49
Дві важливих теми було обговорено на засіданні чергової комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук: про заходи щодо забезпечення готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації в умовах ускладнення воєнно-політичної обстановки та про визначення місць масового відпочинку на водоймах, організацію заходів безпеки в оздоровчий період на території Уманського району.
09 Червня, 2021 р., 09:02
До уваги юридичних, фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців! У поточному році продовжується надання державної підтримки за наявні бджолосім’ї відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 395.
09 Червня, 2021 р., 08:32
Масова реконструкція і ремонт об’єктів культури під назвою «Велика реставрація» ще активніше стартує в наступному році, а до того стоїть завдання підготувати всю необхідну проєктну документацію. Про це розповів координатор «Великого будівництва», заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь