Новини

15 Квітня, 2019 р., 11:33
13 квітня  у с. Родниківка відбулися зональні змагання з футболу (дівчата) за програмою ХХV обласної Спартакіади серед школярів ЗЗСО за участі команд Уманського району, Соколівської та Жашківської ОТГ. Змагання відбувалися за коловою системою. У грі з Соколівською ОТГ наша команда здобула перемогу 2:0 (голи Кравченко Настя – Паланська ЗОШ, Гуляр Юля – Іванівська ЗОШ). Гра з Жашківською ОТГ закінчилась з рахунком 1:1. Переможний гол забила Чепель Настя (Городецька ЗОШ). За сумою двох ігор команда дівчат Уманського району здобула путівку до фінальних змагань. Вітаємо гравців та бажаємо подальших успіхів!
12 Квітня, 2019 р., 16:48
Склад колегії Уманської районної державної адміністрації доповнено керівниками Паланської, Дмитрушківської та Ладижинської об’єднаних територіальних громад, а також позаштатними радниками голови РДА – Миколою Гордієм та Володимиром Мальченком. Про це очільник району Євгеній Данченко оголосив, відкриваючи засідання колегії 12 квітня. Це зроблено для більш ефективної взаємодії райдержадміністрації, районної ради й ОТГ, а також залучення до питань розвитку району авторитетних людей.
12 Квітня, 2019 р., 16:05
Уманський район є одним з найбільших районів в Черкаській області. Площа ріллі Уманського району складає 106,1 тис. га, з яких 94 тис. га обліковується за межами населених пунктів, використовується для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. В межах сіл 12,1 тис. га ріллі використовується особистими селянськими господарствами та селянами для ведення городництва, садівництва.
12 Квітня, 2019 р., 14:51
Президент України Петро Порошенко взяв участь в урочистому заході щодо призначення на посади суддів Вищого антикорупційного суду та церемонії складення присяги новопризначеними суддями.
12 Квітня, 2019 р., 14:42
Відтворення та охорона родючості ґрунтів – основні завдання, передбачені обласною програмою, що затвердили рішенням обласної ради на 2016 – 2020 роки. Детально про реалізацію програми інформує керівник Управління агропромислового розвитку ОДА Ігор Колодка. Він зазначає, що Управління АПР спільно з Черкаською філією ДУ «Держґрунтохорона» виконують заходи в межах розпорядження ОДА щодо суцільної агрохімічної паспортизації земель сільськогосподарського призначення в області.
12 Квітня, 2019 р., 14:20
У рамках виконання Меморандуму між Державною службою зайнятості та Міністерством юстиції України, який було підписано 21 січня 2019 року, на Черкащині працевлаштовано 36 боржників по аліментах. Про це повідомив очільник Головного територіального управління юстиції Олександр Свіренюк.
12 Квітня, 2019 р., 14:15
Президент України Петро Порошенко наголошує, що єдність України та її народу – це питання, яке стоїть в одному ряду із забезпеченням безпеки нашої держави.
11 Квітня, 2019 р., 17:10
10 квітня для дітей, які проживають у селах  Посухівка та Антонівка відбулося справжнє свято – відкриття нових дитячих ігрових майданчиків. Розділили радість цієї гарної події з жителями сіл голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко, помічник-консультант народного депутата України Антона Яценка Ірина Плетньова та заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін.
11 Квітня, 2019 р., 16:44
  Для забезпечення надійного та безперебійного електропостачання споживачам  стан електричних мереж повинен відповідати діючим вимогам  нормативно-технічних документів. Серед основних обов’язків електропередавальної організації є безперебійна та якісна передача електричної енергії споживачам та якісне обслуговування електромереж.
11 Квітня, 2019 р., 16:36
У 2018 році підприємства та організації Черкаської області освоїли 10,5 млрд грн капітальних інвестицій, що на 32,4 % більше ніж 2017 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь