Новини

19 Квітня, 2019 р., 13:52
17 квітня здійснено плановий виїзд в с. Сушківка мультидисциплінарною командою територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району в складі завідувача відділення соціальної допомоги вдома Сановської Ю.А., психолога територіального центру Розборської Н.А., соціального робітника Чміль Л.О.
19 Квітня, 2019 р., 13:24
18 квітня в актовому залі навчального закладу «Уманський професійний аграрний ліцей» відбулася презентація вітчизняного народного фільму «Чорний козак».
18 Квітня, 2019 р., 12:24
350 кілограмів білого амура та 650 кілограмів товстолобика – стільки трирічної риби випустили 17 квітня в річку Ревуха, яка проходить селищем Бабанка.  Це зроблено не для рибалок, а задля розчищення цієї річки. Екологічну акцію ініціював та профінансував народний депутат України Максим Поляков. Долучилися до неї голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, селищний голова Бабанки Михайло Байда, державний екологічний інспектор Центрального округу Юрій Мулько, головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів Черкаського рибоохоронного патрулю Костянтин Черниш.
18 Квітня, 2019 р., 11:26
Під час спілкування з громадськими активістами та представниками громадських ініціатив в ефірі «Суспільного телебачення» Президент України Петро Порошенко наголосив на важливості продовження реформи системи правосуддя в Україні.
17 Квітня, 2019 р., 16:51
На Черкащині з початку квітня запрацював механізм одержання «доступних» ліків через електронні рецепти. І нині в значній кількості аптек – учасниць програми – жителі області можуть одержати необхідні медпрепарати по-новому. Аптеки поступово приєднуються до системи, говорить заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Лариса Кошова. Вона розповідає, що електронний рецепт – це досить зручно:
17 Квітня, 2019 р., 12:06
Розпочата у 2014 році реформа децентралізації є найбільшим антикорупційним кроком в історії нашої країни. Про це заявив під час лекції для студентів Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича на тему «Реформа децентралізації в Україні» Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
17 Квітня, 2019 р., 11:07
Президент України Петро Порошенко переконаний, що в найближчий час після президентських виборів буде порушено питання встановлення миру в Україні. «Я твердо переконаний, що ми будемо мати можливість вже в найкоротші терміни ставити питання про те, щоб на українську землю прийшов спочатку мир, а потім почалася деокупація», – заявив Глава держави під час прямого ефіру  на телеканалі «112 Україна» у програмі «Пульс», участь у якій мав також брати кандидат Зеленський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь