Новини

11 Грудня, 2017 р., 18:05
З нагоди відзначення у грудні 2017 року Всеукраїнського тижня права  зазначаємо, що, Генеральною Асамблеєю ООН  10 грудня 1948 року прийнято Загальну декларацію прав людини. Її перекладено, принаймні, 375 мовами й діалектами мов. Декларація була прямим наслідком досвіду Другої світової війни і вперше сформулювала ті права, які повинна мати кожна людина. Вона мала рекомендаційний характер, містила 30 статей, зміст яких був уточнений і розвинутий через інституції міжнародних угод, регіональних та національних конституцій та законів.
11 Грудня, 2017 р., 17:28
Право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади українці реалізують через органи самоврядування. Саме вони є першою ознакою демократичного суспільства. 7 грудня в Україні відзначався День місцевого самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.
08 Грудня, 2017 р., 15:01
21 листопада 2017 року стартувала Національна премія «MEDIA etc. 2.0» для фахових медійників. Дебютувавши у минулому році, премія стала найбільш помітною подією для журналістів економічного спрямування України. Було подано більше 100 конкурсних робіт. Долучилися до організації прес-служби обласних рад, міських рад, редакції загальноукраїнських видань, блогери. Партнерами цьогорічної премії стали: Український кризовий медіа-центр, Громадське телебачення, Інтерфакс- Україна, КПМГ в Україні, Фундація креативного бізнесу. Премія і надалі відкрита до партнерства. До Ради премії ввійшли найбільш знані незаангажовані журналісти, економісти, головні редактори видань. Премія викликала більше 150 згадувань у мас-медіа.
08 Грудня, 2017 р., 14:01
Закінчився осінній призов на строкову військову службу призовників Уманщини.  Яким він був розповів військовий комісар Уманського об’єднаного міського військового комісаріату полковник Борисюк Олександр Анатолійович.
08 Грудня, 2017 р., 13:51
Зайнятість населення на селі останніми роками критично низька. Багато людей працездатного віку виїхали на заробітки, а ті, що залишилися, здебільшого не мають роботи і змушені виживати за рахунок індивідуального господарства. Щоб якось оживити села, влада ініціює об’єднання селян у сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи (СОК), які дають хоча й невеликі, але стабільні заробітки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь