Новини

13 Листопада, 2017 р., 17:35
9 листопада працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району, а саме:  завідувачем відділення соціальної допомоги вдома Сановською Ю.А., соціальними працівниками відділення соціальної допомоги вдома Пясецькою О.В. і Решетило С.Ю. здійснено перевірку якості надання соціальних послуг у населених пунктах району – Максимівці, Посухівці та Антонівці.
13 Листопада, 2017 р., 14:47
6-7 листопада психолог-консультант Регіонального психологічного кризового центру Фундації «Паритет» Ігор Озерянський провів навчальний тренінг за темою «Соціально-психологічна підтримка адаптації учасників антитерористичної операції» в м. Умань.
13 Листопада, 2017 р., 14:32
Яка прекрасна українська мова!  Виплекана колоссям, землею, виспівана птахами, звеличена письменниками.   Вона –  багатогранна, ніжна, чиста, як промінчики сонця, що яскравим сяйвом осипають землю добром, радістю, плодами.
13 Листопада, 2017 р., 14:03
3 листопада на базі Сушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар для  директорів шкіл району на тему: «Роль керівника ЗНЗ у підвищенні професійної майстерності педагогів».
13 Листопада, 2017 р., 10:07
Згідно зі ст. 651 Цивільного кодексу України (далі – ЦК) зміна або розірвання договору допускається лише за згодою сторін, якщо інше не встановлено договором або законом. Договір може бути змінено або розірвано за рішенням суду на вимогу однієї із сторін у разі істотного порушення договору другою стороною та в інших випадках, встановлених договором або законом. У разі односторонньої відмови від договору у повному обсязі або частково, якщо право на таку відмову встановлено договором або законом, договір є відповідно розірваним або зміненим.
10 Листопада, 2017 р., 09:45
Законом України від 6 липня 2010 року Україна ратифікувала Конвенцію Ради Європи про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додатковий протокол до неї. Цим самим Україна взяла на себе зобов’язання забезпечити дотримання прав і свобод людини, зокрема, права на недоторканність приватного життя, передбаченого ст. 8 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та які гарантовані ст. 32 Конституції України.
09 Листопада, 2017 р., 16:06
8 листопада в Уманській центральній районній лікарні відбулося засідання Громадської ради при Уманській райдержадміністрації під головуванням Чорномаз Т.О. Для участі в засіданні були запрошені голова Уманської райдержадміністрації Данченко Є.М. та  голова Уманської районної ради Супрунець О.А. Громадська рада обговорила питання створення Західного госпітального округу Черкаської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь