Новини

10 Серпня, 2017 р., 15:43
Отримання якісних освітніх, медичних, культурних, соціальних та ряду інших послуг жителями громад можливе лише за наявності фінансового ресурсу як у районному, так і сільських бюджетах. Наповнення ж бюджетів залежить від того, наскільки платники податків будуть виконувати свій основний конституційний обов’язок – сплачувати своєчасно і в повному обсязі податки, нараховувати достойну заробітну плату найманим працівника. Саме ПДФО формує на понад 99% районний бюджет.
10 Серпня, 2017 р., 15:40
Аграрії Черкащини намолотили перший мільйон тонн збіжжя. На цьому наголосив перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль. Він зауважив, що цього вдалося досягти завдяки кропіткій роботі господарників на полях.
09 Серпня, 2017 р., 08:31
Уже більше ніж півстоліття відділяє нас від того часу, коли людство відсвяткувало перемогу над фашизмом, але трагічні наслідки тих жорстоких боїв та вражаюча кількість людських жертв і досі відзиваються щемом у серцях багатьох небайдужих. Зокрема, у нашому краї є місця масових бойових дій, в яких 6 та 12 армії Південного фронту Червоної армії стримували наступ ворожих німецьких військ на території Уманщини та Новоархангельщини Кіровоградської області у 1941 році.
07 Серпня, 2017 р., 09:12
Завдяки тісній співпраці Держенергоефективності з місцевими органами влади вже відібрано понад 10 тисяч бюджетних закладів, що потребують термомодернізації та можуть зацікавити ЕСКО-інвесторів. Інформацію про такі школи, дитсадки, лікарні та інші установи узагальнено у національній базі потенційних об’єктів енергосервісу на сайті Держенергоефективності: http://saee.gov.ua/uk/content/energoservis_1.
07 Серпня, 2017 р., 09:08
Від аномальної спеки в останні дні знемагає Європа. На Балканах - лісові пожежі. В Австрії, Угорщині та Словаччині на полях гине врожай. Фермери говорять про те, що пшениці, оливок, мигдалю, винограду та хмелю удасться зібрати значно менше, ніж у минулі роки. В Італії влада одинадцяти регіонів наполягають на введенні режиму надзвичайної ситуації, щоб мінімізувати вплив спеки та засухи на сільське господарство.
04 Серпня, 2017 р., 09:17
5 серпня грози, при грозах в Черкасах та місцями по області сильний дощ, шквали 19-24 м/с та град.
03 Серпня, 2017 р., 09:24
З метою збільшення питомої площі природно-заповідного фонду на території Уманського району, районною державною адміністрацією проводиться збір інформації щодо територій, придатних для заповідання.
02 Серпня, 2017 р., 09:31
Забезпечення житлом учасників антитерористичної операції (АТО) та їх родин на сьогоднішній день є важливим питанням.
01 Серпня, 2017 р., 09:41
1 серпня 2017 року Центром допомоги учасникам антитерористичної операції Уманського району було проведено засідання круглого столу за участю керівників та спеціалістів управління агропромислового розвитку, управління Держгеокадастру, управління праці та соціального захисту населення, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, медичних працівників, громадських спілок, волонтерських організацій учасників антитерористичної операції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь