Новини

04 Жовтня, 2017 р., 13:54
З 27 вересня по 1 жовтня у відділенні денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району в селах Громи, Родниківка, Краснопілка, Антонівка, Вільшана Слобідка та селищі Бабанка з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку, були організовані урочисті заходи та святкові столи. 
04 Жовтня, 2017 р., 13:49
3 жовтня голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко з робочим візитом побував у селі Родниківка, відвідавши усі заклади бюджетної сфери – школу, дитячий садочок, будинок культури, лікарську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, а також сільський стадіон.
03 Жовтня, 2017 р., 14:12
Частиною першою статті 2 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (далі - Закон про реєстрацію) визначено, що відносини, які виникають у сфері державної реєстрації юридичних осіб, громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, та фізичних осіб-підприємців, регулюються Конституцією України, цим Законом та нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до цього Закону.
03 Жовтня, 2017 р., 14:11
З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Уманської РР (головний лікар Олександр Новаківський) та міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста (голова Валентина Чорна) провели спільну благодійну акцію «Людина починається з добра».
03 Жовтня, 2017 р., 14:09
2 жовтня голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко відвідав один із найбільших населених пунктів району – селище Бабанка. В ході робочого візиту він відвідав всі установи бюджетної сфери – загальноосвітню школу, школу-інтернат, дитячий садочок, амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, будинок культури.
03 Жовтня, 2017 р., 14:07
З початку 2015 року відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.01.2015 № 47-р в Україні встановлено режим підвищеної готовності та надзвичайної ситуації. Значна увага приділяється плануванню та впровадженню заходів безпеки мирного часу та особливого періоду.
03 Жовтня, 2017 р., 14:02
30 вересня 2017 року Дитячий юнацький клуб фізичної підготовки (ДЮКФП) провів 25 комплексні навчально-виховні заходи з шашок серед школярів Уманського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь