Новини

17 Жовтня, 2017 р., 16:56
Пологове відділення в Уманській центральній районній лікарні було відкрито у 1988 році на третьому поверсі терапевтичного корпусу, де жіноче населення не лише Уманського району, але і прилеглих районів Черкаської області мають можливість на високому рівні отримувати спеціалізовану медичну допомогу.
17 Жовтня, 2017 р., 16:53
За прогнозом до 21 жовтня погодні умови Уманщини формуватиме Азовський антициклон. Тому очікується тепла та суха погода. Денні температури сягатимуть майже літніх значень 17..22º, вночі 5..10º. Невеликі дощі, які принесуть атмосферні фронти із заходу, прогнозуються лише 22 жовтня. Завдяки впливу північних циклонів температурний фон почне поступово знижуватися на 2-3º з 22 жовтня. Тому, як і повідомлялося раніше, стійкого переходу середньодобової температури повітря через +8º у бік зниження, з чим пов’язується початок опалювального періоду, до 20 жовтня не очікується.
13 Жовтня, 2017 р., 17:34
11 жовтня голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко з робочою поїздкою побував на Уманському тепличному комбінаті. Дане підприємство є одним із лідерів вітчизняного ринку виробництва овочів закритого ґрунту, зокрема томатів та огірків. А його незмінним керівником уже чотири десятиліття є заслужений агроном України Гордій Микола Васильович.
13 Жовтня, 2017 р., 17:29
1 жовтня дружну шкільну родину Родниківської ЗОШ I-III ступенів ім. Т. Г. Шевченка об’єднала знаменна подія – ювілейний день народження навчального закладу.
13 Жовтня, 2017 р., 17:13
14 жовтня в нашій країні відзначається День Захисника України – свято, що увібрало в себе багаті й славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж усієї багатовікової української історії.
13 Жовтня, 2017 р., 17:03
12 жовтня у м. Вінниця відбувся міжрегіональний форум «AgroVin 2017», організований Центром підтримки бізнесу м. Вінниці.
12 Жовтня, 2017 р., 17:35
У жовтні продовжує дощити. Вчора вплив циклону з півночі зумовив надходження на Уманщину теплих вологих повітряних мас. Дощі, що спостерігаються з 8 жовтня, суттєво поповнили вологозапаси ґрунту, практично скрізь припинилась ґрунтова засуха.
12 Жовтня, 2017 р., 12:03
Голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко спільно з головою районної ради Оксаною Супрунець взяли участь у засіданні громадської ради, яке відбулося 11 жовтня. Власне, перше питання порядку денного стосувалося налагодження їхньої ефективної співпраці в напрямку вирішення актуальних проблем району.
12 Жовтня, 2017 р., 12:01
З 1 жовтня по 30 листопада 2017 року в Україні проводиться призовна кампанія громадян на строкову військову службу до Збройних Сил. А вже 10 жовтня Уманський об’єднаний військовий комісаріат відправив перших призовників, серед яких – п'ять юнаків з Уманського району: Михайло Осіпенко з с. Городецьке, Богдан Василенко з с. Дмитрушки, Віталій Карась із с. Текуча, Ігор Нижник із с. Старі Бабани, Анатолій Бахарєв із с. Іванівка. Вони пройшли медичну комісію та показали відмінні результати психічних і фізичних показників. 
12 Жовтня, 2017 р., 12:00
Управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації за 9 місяців 2017 року виплачено всіх видів допомог, пільг, субсидій та компенсацій населенню на загальну суму 134 млн 92 тис. грн, в т.ч.:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь