Новини

10 Квітня, 2018 р., 16:27
Відповідно до наказу Міністра оборони України, на строкову військову службу до Збройних Сил України 10 квітня відправилися Юрій Дідура з Краснопілки, Олександр Фоміченко та Андрій Іщенко з Пугачівки, Сергій Пономар з Дмитрушок, Іван Трохимчук, Назарій Костюк та Максим Симоненко з Яроватки, Роман Скоропад з Бабанки.
10 Квітня, 2018 р., 15:38
10 квітня на базі Центру дитячої та юнацької творчості проведено спільну нараду за участі представників служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, працівника районного відділення поліції Головного управління  Національної  поліції в Черкаській області, керівників та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти.
10 Квітня, 2018 р., 15:16
11,5 мільярдів гривень субвенцій з державного бюджету на ремонт та утримання доріг місцевого значення отримають цього року обласні державні адміністрації.
10 Квітня, 2018 р., 15:02
Пасхальні свята – хороша нагода приділити більше уваги тим, в чиїх руках і серцях плекалися Герої – учасники антитерористичної операції, які за стримування російського агресора віддали найдорожче – свої життя.
10 Квітня, 2018 р., 14:49
Понад 150 тисяч українців обрали своїх лікарів з 2  квітня. З початком кампанії у кожного з’являється можливість вільно  обрати свого сімейного лікаря, терапевта або педіатра.
10 Квітня, 2018 р., 09:44
Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних є Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов.  Один із символів Великодня, який символізує нове життя і відродження – яйце.
10 Квітня, 2018 р., 09:33
Кожна особа, яка вважає, що її права порушено у сфері державної реєстрації нерухомості та бізнесу, може звернутися зі скаргою на рішення, дії або бездіяльність державного реєстратора, суб’єкта державної реєстрації  не тільки до суду, а і до Міністерства юстиції України або його територіальних органів.
06 Квітня, 2018 р., 18:57
Великдень – найбільш шановане християнське свято, відзначаючи яке, люди звертаються з надіями та сподіваннями до Бога. Це  день очищення, примирення, надій, виконання Божих заповідей, які не втратили своєї актуальності навіть у сучасному комп’ютеризованому світі.
06 Квітня, 2018 р., 18:42
Сьогодні, 6 квітня, відбулася робоча зустріч голови Уманської райдержадміністрації Євгенія Данченка з представниками автодорожніх служб щодо стану ремонту дороги державного значення М-05 Київ-Одеса, що проходить територією Уманського району.
06 Квітня, 2018 р., 16:13
Присутність багатонаціональних бойових батальйонів НАТО у Балтійських державах повністю виключає можливість повторення у регіоні "кримського сценарію".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь