Новини

15 Січня, 2018 р., 14:06
Гарного зимивого дня на головну ялинку с.Краснопілка завітала Щедрівочка. Весело кружляли сніжинки, скрипів невеличкий морозець, розпочиналось свято... З веселими піснями, водінням Кози, чудною Маланкою на фольклорний фестиваль «Щедрівка лунає, до свята скликає» приїхали аматорські колективи Уманщини. На святково прекрашеній сцені виступали :
15 Січня, 2018 р., 11:44
Завершився другий з трьох років процесу реформування, визначених Законом України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» (далі –  Закон про реформування).
12 Січня, 2018 р., 15:52
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення антитерористичної операції та прикордонних районах України».
09 Січня, 2018 р., 18:30
ШАНОВНІ  ЖИТЕЛІ УМАНЩИНИ ТА СЕЛА КРАСНОПІЛКА!
09 Січня, 2018 р., 16:01
Щоб зробити дитину щасливою, не потрібно багато зусиль, достатньо приділити їй лише частину свого часу та уваги. Тому, на Уманщині вже стало традицією відзначати свято для дітей-сиріт «Різдвяна зірка кличе нас», організаторами якого є працівники служби у справах дітей Уманської райдержадміністрації за участю волонтерів з Німеччини благодійної організації «Надія для сиріт».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь