Новини

29 Січня, 2018 р., 09:26
Ви вже виготовили снігову скульптуру? Швиденько її фотографуйте і відправляйте на огляд конкурсної комісії!
26 Січня, 2018 р., 16:22
Сьогодні, 26 січня, відбулося засідання колегії Уманської районної державної адміністрації під головуванням очільника району Євгенія Данченка. Для участі у роботі колегії були запрошені голови  селищної, сільських рад, голова Паланської ОТГ, начальники та працівники управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.
26 Січня, 2018 р., 16:17
День Тетяни 25 січня, за усталеною вже традицією, голова громадської ради при райдержадміністрації, голова народознавчого товариства «Берегиня» Тетяна Чорномаз відзначила пошануванням поборників української незалежності, членів Організації Українських Націоналістів (ОУН) та вояків Української Повстанської Армії (УПА), які віддали життя, щоб не жити рабами на своїй землі. Хто не був убитий в боях за Україну, був розстріляний або замучений в більшовицько-російських концтаборах. Одиницям вдалося повернутись з клеймом «ворог народу» і поламаною долею. Про це йшлося на творчому вечорі Тетяни Чорномаз, який називався  «Повстанське танго».
26 Січня, 2018 р., 14:50
25 січня в Уманському районному центрі зайнятості  за участю заступника військового комісаріату м. Умані  Болгарова Віктора Івановича,  представника військової частини Білоцерківської бригади Паєвського Петра Петровича та представника Уманської РДА Муштаєва Костянтина Миколайовича  відбувся захід для 21 безробітного з орієнтації на військову службу за контрактом. 
25 Січня, 2018 р., 08:50
24 січня 2018 року відбулося чергове засідання комісії з питань містобудівної діяльності в районі під головуванням голови Уманської райдержадміністрації Євгенія Данченка.
24 Січня, 2018 р., 16:55
27 грудня 2017 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь