Новини

17 Січня, 2018 р., 15:01
17.01.2018 працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району, а саме:  завідувачем відділення соціальної допомоги вдома Сановською Ю.А., соціальним працівником відділення соціальної допомоги вдома Решетило С.Ю. здійснено перевірку якості надання соціальних послуг в населеному пункті Городниця.
17 Січня, 2018 р., 14:53
17 січня було проведено навчання з керівниками структурних підрозділів Уманської районної державної адміністрації та відповідальними за ведення діловодства, роботи щодо розгляду звернень громадян.
17 Січня, 2018 р., 12:12
І знову приємні події відбулися в Уманській центральній районній лікарні. 16 січня 2018 року в поліклінічному відділенні відкрито оновлений офтальмологічний кабінет. Для відкриття кабінету були запрошені голова Уманської районної державної адміністрації Данченко Євгеній Михайлович, голова Уманської районної ради Супрунець Оксана Анатоліївна, депутати районної ради та голови сільських рад району. 
17 Січня, 2018 р., 08:50
Аграрний сектор був і залишається стратегічно важливим для економічного розвитку нашої країни. Тому вирішення проблем, з якими стикаються аграрії в сучасних умовах має пріоритетне значення та не залишається поза увагою представників влади як на обласному, так і районному рівнях.
17 Січня, 2018 р., 08:41
Актуальним питанням сьогодення, яке стосується кожного з нас, є медична реформа. Саме в найближчі роки буде визначено, як зміниться мережа закладів охорони здоров'я в усій Україні, які лікарні розширять свої послуги, перепрофілюються, а які, можливо, зовсім зникнуть з карти.
16 Січня, 2018 р., 15:41
За даними Черкаського обласного гідрометцентру на Черкащині погіршаться погодні умови. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь