Новини

22 Січня, 2018 р., 07:53
20 січня о 9 годині ранку за участі начальника Служби автомобільних доріг Черкаської області Владислава Демиденка, директора ДП «Черкаський облавтодор» Левченка Руслана, начальника УДСНС України в Чекаській області Віктора Гвоздя під головуванням голови Уманської райдержадміністрації Євгенія Данченка відбулося чергове засідання районного оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення в осінньо-зимовий період, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.
19 Січня, 2018 р., 15:45
 «Не можна вилікувати тіло - не лікуючи душу і навпаки:
19 Січня, 2018 р., 15:24
Президент Петро Порошенко подякував парламентарям за підтримку Закону про реінтеграцію Донбасу та відзначив їх здатність об’єднуватися для прийняття важливих для держави рішень.
19 Січня, 2018 р., 13:06
Сьогодні вранці відбулося чергове засідання районного оперативного штабу  із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення в осінньо-зимовий період, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. Обговорювали стан ліквідації наслідків снігопаду 18 січня.
18 Січня, 2018 р., 18:00
Заметіль, хурделиця та сильний снігопад на Уманщині спричини значні ускладнення дорожнього руху. З ночі 18 січня розпочалися роботи з розчищення заметів і безперервно тривають донині.
18 Січня, 2018 р., 16:08
Увага всім! У зв’язку зі значним ускладненням погодних умов на території Уманського району з метою попередження можливих аварійних ситуацій та нещасних випадків місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Уманської райдержадміністрації звертається до громадян із проханням бути обережними під час перебування на вулиці, а саме: намагатися не ходити попід розлогими деревами, триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. Водіїв закликаємо зважати на погодні умови, бути максимально обережними на автошляхах і дотримуватись правил дорожнього руху, а також, за можливості, зовсім утриматись від поїздок автотранспортом.
18 Січня, 2018 р., 10:45
Зимові прояви стихійних сил природи нерідко виявляються у снігових заметах внаслідок снігопадів і хуртовин. Снігопади, тривалість яких може бути від 16 до 24 годин, дуже впливають на господарську діяльність населення, особливо з наступним різким похолоданням (сильний мороз) або потеплінням (швидке танення снігу або ожеледь).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь