Новини

16 Березня, 2018 р., 12:58
Знову нашу Черкащину атакували південні циклони.
16 Березня, 2018 р., 09:55
Уманська районна центральна бібліотека оголошує дистанційний районний конкурс «Нехай у віках живе крилате, благословенне слово – Мати!» читців-аматорів для молоді, присвячений Дню Матері.
16 Березня, 2018 р., 08:16
Сучасний центр розвитку підприємництва хочуть створити в Черкасах. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, перебуваючи в UNIT.City, що в Києві. Разом із представниками депкорпусу обласної ради він вивчав досвід створення інноваційного парку.
15 Березня, 2018 р., 17:18
Один з найважливіших етапів у підготовці закладів первинної допомоги до укладання договорів з Національною службою здоров'я — реорганізація бюджетних установ у комунальні некомерційні підприємства.
15 Березня, 2018 р., 14:41
14 березня 2018 року відбулася зустріч працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району з представником вищого навчального закладу УДПУ імені Павла Тичини, учасниками якого були: Кицик Наталія Григорівна - директор територіального центру, заступник директора Бондаренко Тетяна Григорівна, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Сановська Юлія Анатолівна та Гнатюк Оксана Володимирівна - відповідальна за стажування університету та педагогічних практик.  
15 Березня, 2018 р., 14:14
Для забезпечення дієвого внутрішнього контролю роботи соціальних робітників щодо надання соціальних послуг особам, які перебувають на обслуговуванні в відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району, 14.03.2018 завідувачем відділення соціальної допомоги вдома Сановською  Ю.А., соціальними працівниками відділення соціальної допомоги вдома  Пясецькою О.В., Решетило С.Ю. здійснено виїзд у села Свинарка та Оксанина.
15 Березня, 2018 р., 13:48
Чим більша чисельність населення об’єднаної територіальної громади (ОТГ), тим вищі показники надходжень власних доходів на 1-го мешканця громади. Натомість громади з низькою чисельністю населення мають обмежений потенціал для сталого розвитку та надання всіх необхідних послуг її мешканцям.
15 Березня, 2018 р., 12:58
Зареєструвати власність чи інші права (оренду, сервітут, суперфіцій, емфітевзис і т.і.) на землю можна через центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), який приймає документи для держреєстрації речових прав на нерухоме майно.
15 Березня, 2018 р., 10:31
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також сприяння зміцненню патріотичного духу серед учнівської молоді, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих батальйонів 14 березня 2018 року в закладах загальної середньої освіти проведено ряд заходів до Дня українського добровольця.
14 Березня, 2018 р., 14:59
13 березня 2018 року управлінням агропромислового розвитку Уманської райдержадміністрації проведена нарада із спеціалістами агрономічних та інженерних служб сільськогосподарських підприємств та головами фермерських господарств з питань підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2018 році, дотримання санітарного законодавства при роботі з пестицидами та агрохімікатами, охорони праці та пожежної безпеки  при проведенні робіт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь