Новини

28 Лютого, 2018 р., 12:09
У зв'язку із ускладненням погодних умов, нагадуємо про список телефонів, за якими автомобілісти можуть звернутися по допомогу, якщо застрягли в дорозі. Допомогу надають у всіх областях країни. При цьому звертатися можна в будь-який час доби. Аналітично-диспетчерська група Укравтодору:
28 Лютого, 2018 р., 11:40
Вдень 27 та вночі 28 лютого балканський циклон та його атмосферні фронти суттєво ускладнили погоду на Черкащині. Проте, у епіцентрі погодних катаклізм виявилася центральна та східна частина області.
28 Лютого, 2018 р., 10:07
1. Щодо організації проведення призову на строкову військову службу весною 2018 року.
27 Лютого, 2018 р., 16:23
Президент Петро Порошенко взяв участь у церемонії підписання низки угод між ПАТ «Укрзалізниця», ПАТ «Укрексімбанк» та «General Electric US» щодо закупівлі, модернізації, лізингу локомотивів американського виробництва.
27 Лютого, 2018 р., 14:48
«У кожній думці Кобзаря живе могутня Україна». Під такою назвою 27 лютого Уманський районний центр культури і дозвілля  провів традиційний огляд-конкурс читців-аматорів, присвячений пам’яті Т. Г. Шевченка. Враження у присутніх були дуже хороші, бо цьогоріч до дійства долучились більше 20 учасників.
27 Лютого, 2018 р., 12:40
Кожним словом, кожним променем думки, кожним болем своїм живе у душі нашого народу людина, ім′я якій – Леся Українка. Вона прожила недовге життя, але те, що зробила за свій короткий вік, має таку цінність для нащадків, що ним може пишатися не тільки Україна, а й усе людство. У спадок майбутнім поколінням поетеса передала велику мудрість справжньої любові до України, яку вона пронесла через усе своє життя: це і переклади, і поезія, і драматичні твори, найкоштовнішою перлиною яких є драма «Лісова пісня». Її твори перекладені багатьма мовами світу, її творчість увійшла у безсмертя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь