Новини

02 Березня, 2018 р., 16:00
За останній рік децентралізація набула популярності на сході України. Більше половини українців очікують від реформи децентралізації відремонтованих доріг та поліпшення якості послуг. Про це пише інтернет-ресурс DW.
02 Березня, 2018 р., 14:50
Завдяки тісній співпраці територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району з Благодійною організацією «Міжнародний Благодійний фонд «Давай допоможемо» підопічні Рижавського стаціонарного відділення,  у перший день весни, отримали благодійну допомогу у вигляді 20 наборів столового посуду та кулер для води.
02 Березня, 2018 р., 12:02
Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та соціально-психологічна реабілітація дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
02 Березня, 2018 р., 08:04
На чолі з головою райдержадміністрації Євгеном Данченком 1 березня на базі філії «Уманська дорожньо-експлуатаційна» дільниця відбулося чергове засідання районного оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення в осінньо-зимовий період, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. 
01 Березня, 2018 р., 16:46
1 березня під головуванням голови Уманської районної державної адміністрації Євгенія Данченка відбулося засідання комісії з питань містобудівної діяльності в районі.
01 Березня, 2018 р., 16:10
Президент України провів зустріч з командою НАК "Нафтогаз України", яка доповіла Главі держави про остаточне рішення Стокгольмського арбітражу у справі "Нафтогаз" проти "Газпрому".
01 Березня, 2018 р., 14:06
Засідання оперативного штабу з реагування на надзвичайні ситуації та події провів голова Черкаської ОДА. Юрій Ткаченко скоординував подальші дії профільних служб.
01 Березня, 2018 р., 12:19
Упродовж останніх років, на території Черкаської області загрозливого характеру набули крадіжки електричної енергії, окремих складових елементів електричних мереж та іншого обладнання ПАТ «Черкасиобленерго».
01 Березня, 2018 р., 11:55
До уваги керівників сільськогосподарських та фермерських господарств! 
01 Березня, 2018 р., 08:20
В очікуванні більш активної порції негоди, коли атмосферні фронти чергового балканського циклону зумовлять складні погодні умови - сильний сніг, місцями дуже сильний, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, ожеледицю на дорогах, - голова райдержадміністрації Євгеній Данченко ввечері 28 лютого провів засідання районного оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення в осінньо-зимовий період, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь