Новини

23 Березня, 2018 р., 12:20
Скринінговий центр «Здоров’я жінки» в Уманській центральній районній лікарні, який розпочав свою роботу з 19 лютого поточного року, має вже свої результати роботи. І не дивлячись на те, що він пропрацював лише один місяць, кількість обстежень, які проведено жінкам, досягає вже 1000 (ультразвукова діагностика – 364 обстеження, відеокольпоскопія – 281 обстеження, мамографія – 261 обстеження).
23 Березня, 2018 р., 10:16
З метою протидії рейдерським захопленням в агропромисловому комплексі на території Черкаської області, а також взаємодії підрозділів ГУНП в Черкаській області з органами державної влади та місцевого самоврядування відбудеться нарада обласного оперативного штабу з протидії аграрному рейдерству в Черкаській області щодо організації інформування та взаємодії з підрозділами поліції в разі рейдерських захоплень.
23 Березня, 2018 р., 10:04
Останні 30-35 років туберкульоз має тенденцію до стрімкого зростання як в нашій країні, так і у всьому світі. Відсутність належної уваги до цієї загрозливої хвороби на тлі соціально-економічної кризи в країні є однією з причин збільшення захворюваності на туберкульоз та смертності від цієї недуги.
22 Березня, 2018 р., 17:44
22 березня у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО» та «ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ» відбулася спільна нарада представників Уманської районної державної адміністрації та Уманського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області.
22 Березня, 2018 р., 16:40
Іноземні інвестиції виступають як один з найважливіших факторів розвитку економіки держави. Впродовж останніх років роль іноземних інвестицій у економіці України набуває ще більшого значення, адже наша держава проходить через стадію реформування економічних процесів на шляху до міжнародної інтеграції в європейський економічний простір.
21 Березня, 2018 р., 15:45
20 березня відбулося засідання постійної комісії Уманської районної ради з питань освіти, культури, спорту,  охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації. У ній взяли участь голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.
21 Березня, 2018 р., 15:42
Днями в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини на базі факультету соціальної та психологічної освіти для працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району відбувся тренінг на тему: «Мотивація клієнта до соціальних змін».
21 Березня, 2018 р., 15:31
З метою проведення Декади правових знань з учнівською молоддю району центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було заплановано та проведено ряд правоосвітніх заходів в навчальних закладах.
21 Березня, 2018 р., 12:36
Формулу фінансування різних видів спорту розроблять на Черкащині. Про це домовився голова ОДА Юрій Ткаченко з керівниками профільних федерацій області. На зустрічі обговорили стратегію розвитку спортивної галузі.
21 Березня, 2018 р., 12:28
16 березня у приміщенні Городецької ЗОШ I-III ступенів лунали козацькі марші – саме тут проходив шкільний  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри  «Сокіл» («Джура»).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь