Новини

13 Грудня, 2017 р., 11:42
Одним із важливих питань, які перебувають на контролі в уряді та в органах місцевої влади, є своєчасна та гідна виплата заробітної плати.
12 Грудня, 2017 р., 18:04
9 грудня 2017 року відбулися зональні змагання з волейболу в залік 25 комплексних навчально-виховних заходів серед школярів Уманського району 2017–2018 навчального року. У них взяли участь 18 юнацьких та 10 команд дівчат, які були розділені на 4 зони. До фіналу вийшли по 4 волейбольних колективи хлопців і дівчат, переможці зональних турнірів: "Ладижинська зона" – Колодисте, хлопці + дівчата; "Кочубіївська" – Паланка, хлопці + дівчата; "Родниківська" – Собківка, хлопці + Родниківка, дівчата; "Бабанська" – Косенівка, хлопці + Дубова, дівчата.
12 Грудня, 2017 р., 17:48
Враховуючи важливе значення правової освіти в подальшій розбудові України як правової держави, вихованні у громадян поваги до закону і прав людини, Указом Президента України започатковано проведення Всеукраїнського тижня права. У районній бібліотеці та бібліотеках філіях  він пройшов під назвою «Закон та право для всіх єдині».
11 Грудня, 2017 р., 18:05
З нагоди відзначення у грудні 2017 року Всеукраїнського тижня права  зазначаємо, що, Генеральною Асамблеєю ООН  10 грудня 1948 року прийнято Загальну декларацію прав людини. Її перекладено, принаймні, 375 мовами й діалектами мов. Декларація була прямим наслідком досвіду Другої світової війни і вперше сформулювала ті права, які повинна мати кожна людина. Вона мала рекомендаційний характер, містила 30 статей, зміст яких був уточнений і розвинутий через інституції міжнародних угод, регіональних та національних конституцій та законів.
11 Грудня, 2017 р., 17:28
Право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади українці реалізують через органи самоврядування. Саме вони є першою ознакою демократичного суспільства. 7 грудня в Україні відзначався День місцевого самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь