Новини

08 Грудня, 2017 р., 15:01
21 листопада 2017 року стартувала Національна премія «MEDIA etc. 2.0» для фахових медійників. Дебютувавши у минулому році, премія стала найбільш помітною подією для журналістів економічного спрямування України. Було подано більше 100 конкурсних робіт. Долучилися до організації прес-служби обласних рад, міських рад, редакції загальноукраїнських видань, блогери. Партнерами цьогорічної премії стали: Український кризовий медіа-центр, Громадське телебачення, Інтерфакс- Україна, КПМГ в Україні, Фундація креативного бізнесу. Премія і надалі відкрита до партнерства. До Ради премії ввійшли найбільш знані незаангажовані журналісти, економісти, головні редактори видань. Премія викликала більше 150 згадувань у мас-медіа.
08 Грудня, 2017 р., 14:01
Закінчився осінній призов на строкову військову службу призовників Уманщини.  Яким він був розповів військовий комісар Уманського об’єднаного міського військового комісаріату полковник Борисюк Олександр Анатолійович.
08 Грудня, 2017 р., 13:51
Зайнятість населення на селі останніми роками критично низька. Багато людей працездатного віку виїхали на заробітки, а ті, що залишилися, здебільшого не мають роботи і змушені виживати за рахунок індивідуального господарства. Щоб якось оживити села, влада ініціює об’єднання селян у сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи (СОК), які дають хоча й невеликі, але стабільні заробітки.
08 Грудня, 2017 р., 13:47
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016р. № 502-р, визначено перелік населених пунктів Черкаської області, де запроваджена реалізація пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки за обраним заявниками місцем, зокрема, у містах Черкаси, Каневі та Смілі,  а також   в селі Білозір?я  Черкаського району Черкаської області.
08 Грудня, 2017 р., 13:15
Верховна Рада України схвалила вчасно підготовлений Урядом проект закону про Державний бюджет на 2018 рік, який передбачає зростання доходів бюджету до 1,2 трлн грн та зростання ВВП на 3%. За відповідне рішення проголосували  273  народних депутати.
07 Грудня, 2017 р., 18:41
Сьогодні, 7 грудня, проведено тренування органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області та її ланок Уманського району і міста Умані у разі виникнення надзвичайної ситуації на території військової частини А1588.
07 Грудня, 2017 р., 16:40
Державна служба зайнятості спільно з Національною мережею будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» в рамках проекту «Живи та працюй в Україні» проводить Всеукраїнський ярмарок вакансій.
07 Грудня, 2017 р., 16:17
З нагоди відзначення Міжнародного дня боротьби з ВІЛ/СНІДом 1 грудня 2017 року фахівцем центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено лекцію з учнями старших класів Доброводівського НВК І-ІІІ ступенів на тему: «Снід: подумай про майбутнє - обери життя!» Метою проведення заходу було ознайомити учнів з поняттями «ВІЛ» та «СНІД»; підвищити рівень усвідомлення ситуації з поширенням СНІДу в Україні та світі; cформувати толерантне ставлення до людей, які стикнулися з даною проблемою. Під час лекції учні отримали інформацію про походження ВІЛ/СНІДу, шляхи розповсюдження  вірусу, наслідками зараження, а також переглянули тематичний документальний фільм. По закінченню заходу кожному було вручено червоні стрічки, які є символом боротьби зі СНІДом. За інформацією фахівця із соціальної роботи

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь