Новини

07 Грудня, 2017 р., 16:17
З нагоди відзначення Міжнародного дня боротьби з ВІЛ/СНІДом 1 грудня 2017 року фахівцем центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено лекцію з учнями старших класів Доброводівського НВК І-ІІІ ступенів на тему: «Снід: подумай про майбутнє - обери життя!» Метою проведення заходу було ознайомити учнів з поняттями «ВІЛ» та «СНІД»; підвищити рівень усвідомлення ситуації з поширенням СНІДу в Україні та світі; cформувати толерантне ставлення до людей, які стикнулися з даною проблемою. Під час лекції учні отримали інформацію про походження ВІЛ/СНІДу, шляхи розповсюдження  вірусу, наслідками зараження, а також переглянули тематичний документальний фільм. По закінченню заходу кожному було вручено червоні стрічки, які є символом боротьби зі СНІДом. За інформацією фахівця із соціальної роботи
07 Грудня, 2017 р., 15:57
2 та 3 грудня 2017 р. у Родниківці та Кочубіївці відбулися зональні змагання з міні-футболу (юнаки 2004 р.н.) серед школярів Уманського району в залік 25 КНВЗ 2017-2018 навчального року. Загалом у змаганнях взяла участь рекордна кількість команд - 18, які боролись за 6 путівок до фінального етапу.
06 Грудня, 2017 р., 16:31
З нагоди  відзначення Дня Збройних Сил України сьогодні у військовій частині А-2012 відбулися заходи, в яких взяли участь голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець.
05 Грудня, 2017 р., 19:30
Сьогодні, 5 грудня, організації, які реалізують благодійний проект «Умань Шалом», передали гуманітарну допомогу на суму біля 400 тис. грн центральній районній лікарні. Зокрема, це 2 електроліжка для пологового відділення, 12 концентраторів, небулайзери, інше обладнання та предмети особистої гігієни.
04 Грудня, 2017 р., 14:05
Першого липня Уманщиною пронісся небувалий буревій. В найкоротші терміни була підготовлена інформація про матеріальну шкоду, яку наніс буревій та намічені шляхи вирішення питань, пов’язаних з оперативним відновленням будівель населення у постраждалих селах.
02 Грудня, 2017 р., 13:10
Сім’я і родинне виховання є основою функціонування і життєзабезпечення держави. Соціальна політика держави, в першу чергу, зорієнтована на посилення соціального захисту багатодітних сімей, створення більш сприятливих умов для виховання дітей у таких сім’ях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь