Новини

27 Вересня, 2017 р., 10:11
22 вересня відбулося чергове засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги населенню району за рахунок коштів районного бюджету.
27 Вересня, 2017 р., 09:33
26 вересня 2017 року спеціалісти управління агропромислового розвитку Уманської райдержадміністрації взяли участь у конференції з питань реформування земельних відносин та розвитку сільських територій, яка була проведена на базі Уманського національного університету садівництва в рамках просвітницької кампанії ВГО „Національна асоціація дорадчих служб України”.
26 Вересня, 2017 р., 17:14
Сьогодні, 26 вересня, відбулось засідання чергової двадцять другої сесії районної ради. Участь у роботі пленарного засідання також взяли голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат обласної ради Валентин Судакевич, голови місцевих громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники районних закладів охорони здоров’я, представники контролюючих та правоохоронних органів, селищний та сільські голови, засоби масової інформації.
26 Вересня, 2017 р., 17:10
Серед пріоритетів роботи районної влади є охорона здоров'я населення і, зокрема, надання якісних медичних послуг в Центральній районній лікарні. Зрозуміло, для цього медичний заклад має бути забезпечений всім необхідним обладнанням, і що важливо – сучасним, передовим. І в переважній більшості районна лікарня здатна надати своїм пацієнтам весь спектр послуг. Проте, є і незакриті питання.
26 Вересня, 2017 р., 12:25
Своїми подвигами прославили нашу Вітчизну різні покоління українського народу. На своїх плечах винесли вони тягар найстрашнішої війни ХХ століття – Другої світової. Великий внесок для перемоги зробили громадяни України, які об’єднувались у партизанські загони і з’єднання, групи опору і підпільні організації. Щорічно 22 вересня згідно з Указом Президента України від 30 жовтня 2001 року №1020 в Україні відзначається День партизанської слави. 
26 Вересня, 2017 р., 09:54
Президент України підписав Закон України № 2145-VІІІ «Про освіту», прийнятий Верховною Радою України 5 вересня 2017 року. За повідомленням офіційного інтернет-представництва Глави держави, ухвалення цього Закону дозволить провести глибоку всеосяжну освітню  реформу, яка підвищить якість освіти та конкурентоспроможність молодого покоління на ринку праці. Він забезпечить реальні кроки до включення України до європейського освітнього простору.
25 Вересня, 2017 р., 17:10
Голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко взяв участь у засіданнях бюджетної комісії та Президії районної ради, які відбулися сьогодні, 25 вересня.
25 Вересня, 2017 р., 17:06
Уманщину Господь щедро наділив не лише родючими землями, чудовою природою, а й щедро засіявталановитими людьми. У цьому мали можливість переконатися звенигородчани та гості міста на обласному огляді колективів вокально–хорового мистецтва, який відбувся 23 вересня 2017 року в Звенигородському РБК.
25 Вересня, 2017 р., 16:27
Заробітна плата – одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємців та держави і безпосередньо впливає на рівень життя населення. Те, що відносини між роботодавцями та найманими працівниками нерідко не відповідають нормам чинного законодавства, а заробітна плата здіснюється "у конвертах", або у розмірах менших за мінімальну заробітну плату, –не є секретом для більшості громадян.
22 Вересня, 2017 р., 16:06
22 вересня у малій залі АПК проведено нараду керівників загальноосвітніх навчальних закладів району за участю голови районної державної адміністрації Євгенія Михайловича Данченка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь