Новини

22 Лютого, 2018 р., 17:45
В Уманському районі уже четвертий тиждень поспіль проходять загальні збори громадян.  Вони вже відбулися у Степківці, Іванівці, Антонівці, Гереженівці, Полянецькому, Вільшаній Слобідці та Коржовій. Їх проведення набуває дедалі активнішого темпу, адже важливим є проаналізувати стан виконання програм соціально-економічного розвитку кожного населеного пункту за минулий рік та визначити пріоритетні напрями діяльності територіальних громад у майбутньому.
22 Лютого, 2018 р., 15:49
Відповідно до частини 6 Закону України «Про політичні партії в Україні» громадянин України має право в будь – який час зупинити чи припинити своє членство в політичній партії шляхом подання заяви до відповідних статутних органів політичної партії.
22 Лютого, 2018 р., 15:04
Внаслідок вторгнення холодного арктичного повітря з півночі Європи  на Черкащині очікується сильне похолодання:
22 Лютого, 2018 р., 10:03
З метою вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, виховання патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України в Краснопільському НВК протягом 19-21 лютого проведено цикл заходів, присвячених Пам’яті Героїв Небесної Сотні.
21 Лютого, 2018 р., 08:11
В останній тиждень перед великим постом в Україні, з давніх-давен, справляли Масляну. Так називали свято проводів зими і урочистої зустрічі весни.
20 Лютого, 2018 р., 17:48
20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні, встановлений Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».
20 Лютого, 2018 р., 17:46
Сьогодні, 20 лютого, відбулася позачергова 28 сесія районної ради. Участь у роботі пленарного засідання взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, головні лікарі закладів охорони здоров’я, представники контролюючих органів, представники засобів масової інформації.
20 Лютого, 2018 р., 17:40
У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський вектор розвитку держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь. Відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь